Våra paket på Bergby Gård

Vintermörkret har nu åter lagt sig över vårt land och många av oss fick inte det antal soltimmar i somras som vi så väl behöver för att må bra.

I vår Solljusterapianläggning i grekisk miljö kan du sjunka ner i en solstol på vår inomhus sandstrand och få 29 graders värme, sand mellan tårna och härlig energi från solen.

Här får du hälsofördelar som välgörande infraröd värme som är väldigt bra för ömma muskler och leder, möjlighet till förbättrat immunförsvar, ökad D-Vitaminproduktion och det kan underlätta ditt mående om du lider av årstidsbunden nedstämdhet.

Läs mer om våra paket nedan

Ålandspaketet SUNLIGHT RESORT ÖVER DAGEN

Avresa med Eckerölinjen kl 8.00 från Eckerö

Ankomst till Grisslehamn kl 9.00 lokal tid.

Transport med Eckerölinjens buss mot Uppsala och avstigning vid Hållplats Bergby Gård.

Här välkomnar vi er med en kopp kaffe och hembakt och ni får slå er ner en stund och koppla av i vår foajé innan det är dags att byta om till lätta sommarkläder…

ONSDAGSBATTLE fr.o.m. 10/1 2024

Kl 17.00 – 21.00

Ta en paus i vardagen och ta med arbetskamraterna eller kompisgänget på en Pubkväll på Bergby Gård och utmana dem i en rolig match i Cornhole, den populära Amerikanska sporten som nu är på uppgång i Sverige.

Hos oss spelar du på riktiga kvalitetsbrädor och med påsar av tävlingsstandard för bästa möjliga upplevelse av denna roliga sport…

SENIORONSDAG fr.o.m. 10/1 2024

Kl 12.00 – 16.00

Ta en paus i vardagen och ta med dina vänner till Bergby Gård och koppla av en timme i vår Solljusterapianläggning med 29 graders värme och sand mellan tårna i en solstol på vår inomhus sandstrand.

Utmana sen dina vänner i en rolig match i Cornhole, den populära Amerikanska sporten som nu är på uppgång i Sverige…

Create your account